Prov!

Nu är terminens sista prov klart! Skönt att kunna avsluta med ett lätt prov också ;D


Dagen...

Godmorgon
Nu ska jag snart gå iväg till skolan och sen ska jag till rönninge så det blir inte så mycket uppdatering men på sommarlovet lovar jag att blogga mer och bättre för då har jag också mer att skriva om :)
Kram!


...

Kunde inte ladda upp bilden i förra inlägget ;)


Grattis mamma!!

Idag fyller världens bästa mamma år!
Kram!
<3
Hihi, lite rolig bild på henne men det var soligt och då är det svårt att inte "blunda" typ :P
Men hon är söt ändå! ^.^


Thio/Picco!!!

Är på bussen på väg till världens bästa häst för kanske sista gången :( men jag ska försöka blogga när jag kommer hem om inte klockan bli jättemycket ;)
Kram!


Phuu!!

Nu är tävlingen klar och äntligen kan man sitta ner :D


Loreen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Loreen vann!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hon har vart min idol sen första början!! Åhh vad jag är glad!!!!!!!!!!!


One hour...

Lite mer än en och en halv timme till man får veta vem som vunnit Eurovision song contest! Jag älskar Loreen!! Man nästan sugs in i en annan värld när hon sjunger och jag ryser när jag hör den låten!
Nu ska jag krypa ner under filten igen och hålla mig vaken ;D


Teori...

Det kan vara sjukt tråkigt men idag var den faktiskt väldigt rolig och man lärde sig väldigt mycket :) största delen av teorin handlade om hästens hovar och hur stor del av hur hästen beter sig som hovarna kan påverka. Vi fick se några ganska hemska bilder också men det var bra att se hur det kan bli när folk inte tar hand om sina hästar.
Nu sitter jag i cafeterian och väntar på att Mathilda ska rida klart ;) senare idag ska jag till sötisen ;)


Sry :P

Förlåt för att jag inte har bloggat idag men jag har inte hunnit eller haft något att skriva om :/ men nu ska jag mysa med jordgubbar och smält choklad ;D
Kram!


Eorovision!

Nu ska jag sitta och titta lite på semifinalen i eurovision song contest innan jag ska duscha och plugga lite franska ;)
Bye <3
Från igår ;)


Ändringar!

Sofie kunde inte idag så det blir på den första tisdagen i Juni istället. Men jag ska i alla fall skritta Narnia och det är i alla fall nåt ;) och så kan jag gosa lite med Ite :D <3
Kram!


Tomorrow!

Imorgon har jag religionsprov och sen efter skolan kommer det spännande :D först ska jag till TRC och skritta Narnia och sen ska jag till Blacki och rida honom igen så Sofie kan ge mig mer tips :D
Goodnight!
Puh och hans mamma stångas ;P


J***a sten!

Precis innan man är hemma så ramlar man i skogen ;) fast det var ändå tur att det inte var på asfalten ;D snygga knän man får :)


Everyone wants love, no one wants pain, but you can't make a rainbow without a little rain.

Älskar citatet jag har i rubriken!
Aja, förlåt för att ni typ bara fick en massa tråkinlägg igår men det blir så när jag inte är i något stall men idag ska jag ju till Rönninge och då får ni kanske någon bild på något djur där ;) nu ska jag göra mig i ordning men det här ska jag ha på mig idag :)
Kram!